Nieuws #supportondernemers

Samen sporten op afstand

In tijden waar iedereen redelijk aan huis gebonden is, valt het niet mee of is het in veel gevallen onmogelijk je aan je normale sportroutine te houden. Daar heeft ondernemer Chantal Straver van Doyo Trainingen iets op bedacht. Aanstaande zaterdag kan iedereen gratis deelnemen aan een online live Budo Fit-training. Thuis, met een tablet of laptop binnen handbereik.

Van onze redactie 27 maart 2020

Doyo trainingen

Waarom? Straver licht toe: ,,Juist in deze tijden is het goed en fijn om fit èn met elkaar verbonden te blijven. Op deze manier heb je alsnog een echte afspraak om te sporten, en ook nog eens met heel wat anderen, zonder dat je fysiek contact hebt."

Budo Fit is een sportles waarbij Straver focust op flexibiliteit met een yoga warming-up, de deelnemers laat zweten met doeltreffende cardio- en krachtoefeningen om weer gezamenlijk tot rust te komen met een meditatie ter afsluiting.

Duur van de training
Op zaterdag 28 maart is de trainer vanaf 8.50 uur online. Om 9.00 uur start ze de les. De les duurt inclusief uitleg tot zo'n 10.20 uur. Deelnemers kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar info@doyotrainingen.nl. Ze ontvangen direct een uitnodiging met instructie om vanuit de eigen woonkamer live bij het evenement aanwezig te zijn.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.