Nieuws Week van de Ondernemer

ONL-voorzitter Hans Biesheuvel : welke vraag wil jij hem stellen?

Hans Biesheuvel is vrijdag 19 november is co-host tijdens onze live visual radio-uitzending op die een-na-laatste dag van de Week van de Ondernemer 2021. Ook luisteraars en kijkers kunnen vragen stellen aan de voorzitter van ONL voor ondernemers.

Van onze redactie 17 november 2021

Hans biesheuvel onl hofvijver den haag

Lees ook: Luister én kijk terug: live visual radio Week van de Ondernemer

Stel je vraag aan Hans Biesheuvel

Van G2, G3 tot coronacheck, van personeel tot financiering; wie een vraag heeft voor Hans Biesheuvel, kan die mailen naar redactie@ondernemer.nl en dat kan tot en met de live radio-uitzending op vrijdag 19 november. Ook via onze social media-kanalen Facebook en Twitter kun je een vraag insturen en dat kan tot aanvang van de live uitzending (10.00 uur). We zullen proberen zoveel mogelijk vragen aan bod te laten komen.

Dagelijks live visual radio vanaf Mediapark

Tot en met zaterdag 20 november is er dagelijks van 10.00 tot 12.00 uur Week van de Ondernemer Radio, te luisteren én zien op deze website en New Business Radio, en dat live vanaf het Mediapark Hilversum. Op vrijdag zijn Nynke Wynia (At Your Service), Michiel van Vlimmeren, (Salesforce), John Lin (bol.com) en Cristel van de Ven (VZN) de studiogasten.

Nico Dijkshoorn vormt het spreekwoordelijke slotstuk van de vrijdag-uitzending met een gesproken column over de eerste vijf dagen van de Week van Ondernemer.

Lees ook: ONL voor Ondernemers: gemengde gevoelens bij extra steunpakket vierde kwartaal

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws