Nieuws Week van de Ondernemer

Constantijn van Oranje opent 24e Week van de Ondernemer

Maandag 15 tot en met zaterdag 20 november is er de 24e Week van de Ondernemer. Dagelijks is er onder meer live radio en video, ook worden de 25 genomineerden voor de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt. De opening van 'de Week' wordt gedaan door Constantijn van Oranje, onder meer envoy bij Techleap en co-founder van StartupFest Europe.

Van onze redactie 8 november 2021

Laatste update: 13 november 2021 12:10

Constantijn van oranje techleap weekvandeondernemer

Foto: ANP.

Week van de Ondernemer gaat door, richtlijnen worden strikt gevolgd

De 24e Week van de Ondernemer gaat door, en vooral: juist nu. ,,Het is belangrijker dan ooit om ondernemers te supporten", stelt Gerard van den Broek, directeur van De Ondernemer. ,,Wij gaan door en volgen de richtlijnen strikt, zoals die vrijdag door het kabinet zijn bekendgemaakt. Voor onze radio-uitzendingen bijvoorbeeld kunnen en zullen we de anderhalve meter prima in acht nemen en is er een maximum aantal aan studiogasten bepaald. Ook bij ons Groeicollege-event voldoen we aan alle voorwaarden, bovendien: we hanteren bij alle activiteiten de QR code-check."

Prins Constantijn is maandag 15 november van 10.00 tot 12.00 uur co-host bij het dagelijkse live radio-programma De Ondernemer, gepresenteerd door Jelle Maasbach. Ook de ondernemers Marco Aarnink en Niels Meijssen, Jacco Vonhof (MKB-Nederland) en hoogleraar Justin Jansen (Erasmus Universiteit) zijn die dag studiogast. Wie er de dagen daarna zijn, en wat er verder tijdens de 24e Week van de Ondernemer wordt georganiseerd, is via deze link te lezen.

De dagelijkse uitzendingen zijn live te horen én zien op deondernemer.nl en via New Business Radio.

Week van de Ondernemer: e-Commerce Lunchsessies

Houd tijdens de Week van de Ondernemer rond lunchtijd ook je agenda vrij en kijk de e-Commerce Lunchsessies.

Renate Gerschtanowitz is de presentatrice van deze videospecials, een samenwerking tussen De Ondernemer en bol.com. Renate is zelf ook actief als online ondernemer met onder meer huisdieren.nl en verkoopt zelf ook een aantal producten via bol.com. Die ervaring neemt zij mee aan tafel. Side-kick van Renate is Bas Urlings, e-Commerce-expert met verschillende succesvolle online bedrijven. Samen met topondernemers en experts van bol.com bespreken zij de wereld van e-commerce. Kijk jij mee via de homepage van De Ondernemer? Wil je een e-mail herinnering voor deze uitzendingen ontvangen? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws