Nieuws Actueel

Dit is de Week van de Ondernemer 2020

Een goede, succesvolle traditie zetten we natuurlijk voort, juist nú: de Week van de Ondernemer. Met onder meer dagelijks online video, radio, blogs, artikelen en webinars met #supportondernemers als thema, en tal van ondernemers en andere expert uit het bedrijfsleven als onze gasten. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november.

Van onze redactie 14 november 2020

Laatste update: 15 november 2021 10:19

MyChannels Video ID: 180462

De Week van de Ondernemer wordt al ruim twintig jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren; het is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Het is deze keer een bijzondere editie: tal van ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven stappen op het digitale podium om collega’s te adviseren, inspireren en de crisis door te helpen.

Dagelijks live op New Business Radio

Vanuit het fonkelnieuwe food district Liemès in Utrecht (foto hieronder) is er van 10.00 tot 13.00 uur live radio op New Business Radio, met tal van ondernemers als studiogast, experts als Cor Hospes, Cor Molenaar, Willem Albert Bol en Hans Biesheuvel (ONL). Klik hier voor de podcasts van alle gasten in de uitzending.

Lees ook: Live radio vanuit food district Liemès: 'Lang leve de ondernemer'

Online video: De Ondernemer Update

Via onze website is dagelijks De Ondernemer Update te bekijken, waarin je in een klein half uurtje wordt bijgepraat over het laatste ondernemers nieuws. Presentatrices Martine Hauwert en Fabienne de Vries hebben o.a. te gast Dirk Beljaarts (KHN), Lennard van Otterloo, onze brexit expert, Rixt Herklots van The Next Women en heel veel meer gasten. Én er is, in elke uitzending, een slotwoord van Ali B. Bekijk alle aflevering via deze link.

Lees ook: De Ondernemer Update: nieuws en inspiratie in 20 minuten

Wie wordt de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar 2020?

Wie wordt de opvolger (m/v) van Derrick Neleman? Op maandag 16 november, de eerste dag van ‘de week’ zijn de 22 nominaties door de wijnpionier bekendgemaakt tijdens de live radio-uitzending. Er kan nu gestemd worden! In januari wordt de award uitgereikt. Lees er via de link hieronder meer over.

Lees ook: Wie wordt de Meest Inspirerende Ondernemer van 2020? Stem nu!

Foto onder: De Ondernemer-directeur Gerard van den Broek, met wijnpionier Derrick Neleman, de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar.

Exclusieve coachingsessies online, met topondernemers

Groeit jouw bedrijf of heeft het nog genoeg groeipotentie en loop je tegen uitdagingen aan? Hoe kom je tot een scherpe groeistrategie en breng je focus aan in ambities? Waar begin je? Vragen waar iedere ondernemer die groeit met zijn bedrijf tegenaan loopt. Juist in roerige tijden is het prettig te sparren met een ervaren collega-ondernemer. Daarom organiseren we, samen met nlgroeit, tijdens de Week van de Ondernemer exclusieve coachingsessies: meld je nu aan!.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.