Nieuws Actueel

Week 34: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

De Ondernemer | Foto's PIXABAY, AD, FRANK JANSEN, ANP 25 augustus 2017

5xaanbevolenbordeaux

5 ondernemers over 'anders' financieren

b1

Deze vijf ondernemers zochten en vonden de zogeheten stapelfinanciering voor hun bedrijf. Ze delen hun ervaringen en tips in dit uitgebreide artikel.

Elke Karskens (32): Facebook-baas in VS

Elke Karstens Facebook 1

Elke Karskens stuurt vanuit Silicon Valley wereldwijd Facebook-marketeers aan. Hoe de techgigant omgaat met de medewerkers en wat de hr-filosofie van Facebook is, lees je in dit interview.

Leer van Maserati’s verrassende sales-aanpak

maserati cycling fietsen marketing hoofd 1

Wie een beperkt marketingbudget heeft, moet slim zijn. Maserati Nederland richt zijn pijlen op racefietsers en verwacht dit jaar een afzetverdubbeling van 70 naar 140 auto’s. Een verhaal met lessen voor mkb’ers over het zoeken naar parallellen in andere doelgroepen.

Zo scoor je met online marketing

Eye C Multimedia 1

Hoe je voorkomt dat je veel mogelijkheden onbenut laat met online marketing, vertelt internetmarketing-expert Freddy van den Bergh. Tijdgebrek, onwetendheid, angst? Lees het in dit interview.

De Maradona-truc van Bavaria

Maradona Bavaria reclame Lieshout PSV Marco van basten 1

Marketingkansen liggen voor het oprapen. Als je er tenminste oog voor hebt. Toen Bavaria hoorde dat Maradona in Nederland was, kwam de bierbrouwer in actie.