Nieuws Groei

Stem hier op je favoriete Droomstarter: Angela (Food for Skin) of Jeffrey (FinBuddy)?

Onze podcastserie Droomstart nadert de finale. De vakjury en websitebezoekers bepalen gezamenlijk wie Droomstart wint. Dus: wie heeft jouw voorkeur? De vegan skincare-lijn van de zussen Angela en Cathy Ursem of fintech-app FinBuddy? De stembussen zijn geopend: breng nu jouw stem uit voor het ultieme businessplan.

Van onze redactie 18 januari 2023

Grid Droomstart finale campagnebeeld

Gedurende het tweede seizoen van podcastserie Droomstart pitchten in vier afleveringen elke keer weer twee ondernemers hun business-concept voor de vakjury. Deze vakjury bestaat uit businesscoach en bestseller-auteur Kelly Weekers, Barry van Ruiven (topondernemer achter SEABASS), commercieel directeur André Dolsma van Qredits en De Ondernemer-directeur Gerard van den Broek. Na twee nieuwe rondes waarin de deelnemers een super-pitch hielden, bleven er twee startende ondernemers over. De vakjury en het publiek bepalen nu gezamenlijk wie de ultieme Droomstart krijgt!

''Er is heel veel sinds Droomstart in beweging gezet. In een maand tijd zijn we ver gekomen met een aantal zaken die hoog op ons lijstje stonden''

Angela Ursem, Droomstart-finalist

Angela (Food for Skin): beauty-industrie 'schoon maken' met natuurlijke huidverzorging

Finalist waarop je kunt stemmen is Angela Ursem. Samen met haar zus Cathy wil ze de cosmeticawereld opschudden met een verzorgingslijn die niet alleen goed is voor de huid, maar ook voor de natuur. Naam van de onderneming: Food for Skin. De missie van de zussen is ambitieus. Ze willen de vervuilende beauty-industrie 'schoon maken' door natuurlijke huidverzorging die zeer effectief is. Verzorging met tastbare resultaten die je kunt zien en voelen.

Ook met Food for Skin is veel gebeurd sinds de eerste Droomstart, zo verklapte Angela eerder aan Droomstart-presentatrice Fabienne de Vries. ,,We hebben enorm veel leuke reacties gehad op de podcast. Ook heel belangrijk: er zijn heel veel dingen sinds Droomstart in beweging gezet. In een maand tijd zijn we ver gekomen met een aantal zaken die hoog op ons lijstje stonden’’, aldus Angela. ,,Een voorbeeld? We zijn met hulp van een expert diep in de materie gedoken om met Food for Skin nog meer op te vallen op de cosmeticamarkt.’’

Angela Ursem is kanshebber in de tweede Droomstart-finale.

Jeffrey (FinBuddy): je financiën leuker en makkelijker maken

Kanshebber is ook Droomstarter Jeffrey van Dam van FinBuddy. De missie van de startup is financiën leuker en makkelijker maken. Dat doet het door alle vaste lasten op dezelfde dag af te schrijven van je rekening, net na ontvangst van bijvoorbeeld je salaris; zo houd je (nog) beter overzicht op je financiën die maand.

Hoe is het Jeffrey vergaan sinds de eerste pitch? ,,Zeer goed. Het is natuurlijk een spannende periode geweest. Ik ben bijvoorbeeld uitgenodigd bij het LEF-event. Dat was een zeer leuke event waar we konden sparren met op- en topondernemers. Wat hebben zij meegemaakt, hoe gaan zij om met het ondernemersleven? En ik ben op het hoofdkantoor van Barry van Ruiven van SEABASS in Rotterdam geweest.’’

Jeffrey van Dam maakt eveneens kans op een Droomstart.

Lees ook: Hoe staat het met het businessplan van Droomstarters Angela (Food for Skin) en David (Teazie)?

Wat kunnen ze winnen als Droomstarter?

De Droomstarters maken kans op 15.000 euro aan mediawaarde op deondernemer.nl (DPG Media), een halfjaar rijden in een Hyundai IONIQ 5, iPhone 14 namens Mobiel.nl en boekhoudsoftware van Visma/Yuki. Kijk voor meer informatie op droomstart.nl.

Droomstart wordt mede mogelijk gemaakt door Qredits.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws