Podcast Droomstart

Theesommelier verrast met een alternatief voor wijn in Droomstart

Steeds meer mensen willen minderen met alcohol. Maar wat schenk je in als er geen wijn meer op tafel staat en je bent uitgekeken op water? Thee, is het volmondige antwoord van Anne Hardon. In de vierde aflevering van de podcastserie Droomstart verrast de theesommelier met haar concept Chef’s Dinner Tea.

Droomstart anne hardon chefs dinner tea theesommelieroomstart22031617

Anne Hardon in gespek met juryvoorzitter Niels Meijssen. Foto: Ruud Voets.

Van onze redactie 5 april 2022

‘Mensen vinden dit een geniaal plan’

Hardon wil inspelen op de alcoholvrije trend door kwalitatieve thee eenvoudig te combineren met gerechten. ,,Wat eten we? Ik kijk op mijn doosje thee en zie welk gerecht erbij past. Supersimpel!” Theesommelier Hardon is al jaren met het concept bezig en hoort uit haar omgeving positieve geluiden. ,,De mensen die ik spreek vinden dit een geniaal plan.”

Zij is overtuigd, maar is haar verhaal overredend genoeg voor de ondernemersjury? Ze is namelijk een van de twee pitchers die in de vierde aflevering van Droomstart een gouden businessidee beoordeeld krijgt door de ondernemersjury. De andere pitcher is net zo culinair en wil de traditionele tour met een stadsgids van meer smaak voorzien met de combinatie van een diner.

Lees ook: Podcast Droomstart: waarom Eva en Nicky geloven in workations voor bedrijven

Wie van de twee krijgt die felbegeerde Droomstart en bouwt samen met een mentor aan zijn bedrijf? Tussendoor staat de podcastmicrofoon open en zit jij, de luisteraar, op de eerste rij. Wie blijkt een rasechte ondernemer te zijn? Welke valkuilen worden omzeild? Je hoort de lessen op hun weg naar ondernemerschap in Droomstart.

Kies hier je favoriete podcastapp om Droomstart te beluisteren:


Luister via Spotify
Luister via Apple Podcasts
Luister via Google Podcasts

Over Droomstart

Volg ambitieuze ondernemers op hun weg naar succes

De twee pitches hoor je in Droomstart, dé nieuwe podcastserie waarin iedereen met een ambitie en een gouden businessidee wordt geholpen én gevolgd op weg naar het ondernemerschap. Gaat het deze ondernemers in de dop lukken een succesvol bedrijf op te bouwen? Kijk op Droomstart.nl en mis niets van deze unieke ondernemersreis. De eerste vier afleveringen vind je op de bekende podcastkanalen, zoals Spotify en Apple Podcast.

Lees ook: TU-student daagt Google uit in tweede aflevering van Droomstart

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang iedere ochtend onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

Droomstart

Podcast Droomstart: waarom Eva en Nicky geloven in workations voor bedrijven

Corona heeft een hoop zaken versneld maar dat thuiswerken plots zó normaal zou worden, dat had zelfs de grootste innovator niet verwacht. Complete kantoren zijn leeg omdat het personeel – zelfs nu het weer kan – liever thuiswerkt. Maar hoe zit dat met de binding onderling, en met het bedrijf? Het ‘gouden duo’ uit de derde aflevering van de podcastserie Droomstart heeft de oplossing.

Details
De Ondernemer

Podcast Unlimited Ondernemen: zo verhoog je de slagkracht van jouw medewerkers

Hoe verhoog je de slagkracht van (jouw) medewerkers? Die vraag stelde techfilosoof Martijn Aslander in een poll die begin juli op dit platform kon worden beantwoord. Aslander reageert in de podcast Unlimited Ondernemen hieronder over de uitkomsten. En geeft tips om de knelpunten op te lossen.

Details
Droomstart

TU-student daagt Google uit in tweede aflevering van Droomstart

,,De wereld kan je veranderen met technologie, maar de impact is veel groter in een startup.” Het zijn de woorden van TU-student Dewwret Sitaldin in de tweede aflevering van de nieuwe podcastserie Droomstart. Zijn startup-idee daagt techreus Google uit. Maar weet hij ook de ondernemersjury te overtuigen?

Details
Droomstart

Volg ambitieuze ondernemers-in-de-dop in de nieuwe podcastserie Droomstart

Wist je dat de helft van de Nederlanders ervan droomt om te ondernemen, maar dat slechts een fractie daarvan daadwerkelijk de stap durft te maken? Daarom lanceert De Ondernemer Droomstart: een nieuwe podcastserie waarin ondernemers in spe met een gouden business-idee worden geholpen én gevolgd op hun weg naar succes.

Details
Sleutel tot Succes

Mijn naam is Groen. Jitse Groen. Grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld

In 1999 programmeerde hij een pizzabestelsite in zijn studentenkamer in elkaar, anno nu runt Jitse Groen (43) de grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld. Just Eat Takeaway.com bedient - letterlijk, in dit geval - samen met Grubhub ruim 70 miljoen klanten. Over die sleutel tot succes, over die exponentiële en zelfs explosieve groei, een kleine dertig boeiende luisterminuten.

Details
Aandachtstrekkers

Nieuwsbrief net zo spannend als een Netflix-trailer? Zo pak je dat aan

Nieuwsbrieven saai, vervelend en onaantrekkelijk? Onzin. Een digitale nieuwsupdate hoeft alles behalve een spam-waardig moetje te zijn waar je als ondernemer niet onderuit komt. Au contraire: jouw nieuwsbrief kan net zo'n must see-item zijn als een trailer voor de nieuwste Netflix-hit. Hoe? Aandachtstrekkers Michel Ariëns en Patrick Wessels scheppen licht in de duisternis.

Details