ActueelWaarom Hiroaki en Yuko na Michelinster hun zaak verkopen: ‘We zijn uit elkaar gegroeid’Premium
ActueelWéér minder bruine kroegen: veranderende leefstijl en hogere leeftijdsgrens spelen café parten
ActueelDon (32) bouwt met partner aan bescheiden horeca-imperium: ‘Michelinster niet onze ambitie’Premium
ActueelHorecaondernemer Iris (35) heeft 6 zaken: ‘Er wordt me heel vaak gevraagd hoe ik het allemaal doe’
ActueelNa vele jaren van alleen maar sterrenstof: gaat het Michelin-sterren regenen in Utrecht?Premium
ActueelSauna-eigenaar bedenkt manier om onder hogere btw uit te komen: ‘Desnoods zet ik een draaimolen neer’
ActueelHoteleigenaar verzint list: kamers (bijna) gratis beschikbaar in strijd tegen btw-verhogingPremium
HorecaKoninklijke Horeca Nederland blijft strijden tegen btw-verhoging: ‘Je draait gezonde sector de nek om’
ActueelTweehonderd mensen investeerden hun geld in zaak van Diego: ‘Was ongemakkelijk om met de pet rond te gaan’Premium