HorecaChef Rens (23) heeft 24.000 Instagramvolgers, nu wil hij een eigen restaurant: ‘Ik droom hier al jaren van’
ActueelErna zit met ‘boerenverstand’ concurrent Greetz op de hielen: 1 miljoen kaarten per jaar met Blijkaartje
ActueelMet familiebedrijf Secrid verkopen René en Marianne 2 miljoen wallets per jaar in 8500 winkels
HorecaChef Rens (23) heeft 24.000 Instagramvolgers, nu wil hij een eigen restaurant: ‘Ik droom hier al jaren van’
ActueelErna zit met ‘boerenverstand’ concurrent Greetz op de hielen: 1 miljoen kaarten per jaar met Blijkaartje
ActueelMet familiebedrijf Secrid verkopen René en Marianne 2 miljoen wallets per jaar in 8500 winkels
ActueelDoor 1 miljoen coronaschuld moet Mark duurzame speelgoedwinkels sluiten: AI zorgt juist voor online groei
ActueelOuders maken horecadroom zoon Sem (18) waar met Bourgondisch hotel-restaurant in Hoeksche Waard
ActueelZe verloren vader, daarna brandde hun bedrijf af: broers Julius en Patrizio knokken om terug te komen
ActueelMourad was praktisch failliet: 3 jaar en een naamsverandering later telt zijn bakkerij 4 vestigingen
ActueelVan Oos Kesbeke tot Jari Litmanen en Don de Jong: BN’ers signeren het liefst in de boekhandel van Joris
ActueelWon Yip over verkiezingen: ‘Het gaat mij niet om wie er wint, maar om welke partij eindelijk íéts doet!’
ActueelYummygums komt terug van avontuur in buitenland: ‘Extra uitdaging om Nederland te veroveren met capsules’
Actueel150 events, K-pop en BoekTok: meer dan 100 jaar oude Rotterdamse boekhandel Donner trekt miljoenen publiek
ActueelRoderik (31) Zwartz leidt als zesde generatie 190-jarig familiebedrijf toekomst in: ‘Blijven meebewegen’
ActueelMonica’s sieradenmerk ging in 3 jaar naar 15 miljoen euro omzet: ‘Over advertenties zeg ik: hoe lelijker, hoe beter’
ActueelChris was ooit jongste buschauffeur van Nederland, nu staat hij aan hoofd van 101-jarig familiebedrijf