ActueelGeen PFAS in de grond en uitzicht op moestuin: in Sams restaurant eet je voor 275 euro in de natuur
ActueelEinde aan ‘krijspaleis’, speelrestaurant populair: ‘Je redt het als restaurant niet meer met alleen een kleurplaat’
Actueel‘In het begin geloofde niemand in ons’: nu heeft Michael met restaurant Tres een groene Michelinster
ActueelJesse is met Mooie Boules na 9 vestigingen nog lang niet uitgerold: ‘Groei zit gewoon in ons DNA’
ActueelEerste Michelinster in Arnhem ooit is knalgroen en plantaardig: dit is het geheim van chef-kok Demian
ActueelDit nieuwe restaurant mocht pas open na toestemming uit Napels: ‘Het is ambachtswerk met veel precisie’
BedrijfsoverdrachtSander verkoopt hotel met 51 kamers en 2 restaurants: ‘Ben 6,5 dag per week continu bezig’
HorecaBedrijfsovername cateraar Albron: met concurrent Hutten een van de grootste van het landPremium
HorecaKoninklijke Horeca Nederland blijft strijden tegen btw-verhoging: ‘Je draait gezonde sector de nek om’