ActueelHoreca: mensenwerk of overgenomen door robots? ‘Robots nu nog gimmick, maar zal op termijn veranderen’
Actueel‘Vegan is geen scheldwoord’: deze horecaondernemers slaan handen ineen voor meer plantaardige opties
ActueelCurator ‘positief gestemd’ over doorstart failliete Taco Bell: gesprekken met kandidaten in volle gang
ActueelGeen compleet vegetarisch Michelinrestaurant in ons land? Daar wil Valentijn verandering in brengen
HorecaRon en Lindsay sluiten sterrenrestaurant, starten bistro: ‘Willen met gezin leuke dingen doen, nu het nog kan’
Actueel21 is Joyce pas, maar nu al opent ze haar eigen café: ‘Dit is mijn droom en die ga ik najagen’Premium
ActueelBert (40) ging van illegale bootfeesten naar 11 eigen restaurants: ‘Met een trillend handje serveerde ik koffie’
ActueelCynthia (29) was afwashulp en heeft nu eigen hotel-restaurant: ‘Ik dacht dat gaat nooit lukken’
ActueelArmin (29) runt Fat Phill’s, de snelst groeiende burgerketen van het land: ‘Zeg nooit nee tegen kansen’
PersoneelPersoneelstekort? Deze jongeren kiezen bewust voor horeca: ‘Dit is mijn passie, geen bijbaan’