PersoneelPersoneelstekort? Deze jongeren kiezen bewust voor horeca: ‘Dit is mijn passie, geen bijbaan’
ActueelWessel maakte Big Green Egg groot in Europa: ‘Ik had niks met barbecues, tot ik de Big Green Egg zag’
ActueelHoe gastvrij zijn hotels die inzetten op self service? ‘Menselijke verdwijnt steeds meer’Premium
ActueelCharlie (20) voelde zich leeg, maar maakt nu Zweedse kaneelbroodjes in eigen bakkerij Charlie’s Fika
ActueelHoe nu verder met De Librije na overlijden Jonnie Boer? ‘Loyaliteitsgevoel zal heel sterk zijn’
ActueelZieke Eric (60) moet kort voor jubileum restaurant verkopen: ‘Wil partner niet achterlaten met zaak’Premium
ActueelFleur (28) en Koen (32) nemen als 14de(!) generatie het oudste familiehotel van Nederland over
Jonge ondernemersRoxanna is pas 20 en één van de jongste horeca-eigenaren: ‘Ik ga uit van mijn eigen kracht’Premium